shape
shape

6 Veľkosť Elektrické Kúrenie Bunda Outdoorové Športy Kabát Zimný Kabát USB Elektrické Kúrenie Vestu, Bundu Pre Outdoorové potreby na Kempovanie Turistika Teplé

Na sklade

sku: w1623

  • 5

(2 )

€52.20 €37.58

  • Kategória: Táborenie A Turistika

Farby:

  • Čierna

  • Zelená

  • Modrá

  • Svetlo Modrá

  • Fialová

  • Orange

  • Fialová

  • Hnedá

Veľkosti:

  • Popis
  • Ďalšie Informácie
  • Recenzie(2)

Odrážky:

1、Mäkké a Nosenie-dôkaz: Vyrobené z polyesteru, bunda odoláva prvkov, ako aj oderu.Je navrhnutý ako ľahké hornej vrstvy, umožňuje voľne sa pohybovať bez toho, aby objemné v rôznych aktivít.

2、Vodivé Vlákno Vykurovacej Technológie: Táto vyhrievaná bunda prijať vodivé vlákno vykurovacej technológie a dizajn s plnú kapota, čo je skvelé, ak budete musieť zostať v chlade alebo aj dážď na dlhé časové obdobie, napríklad pri práci, kempovanie, rybárčenie a lov vonku v zime.

3、Jednoduché Ovládanie: One-touch regulátor s 3 tepla nastavenia: nízka, stredná a vysoká, takže môžete pohodlne listovať tri kúrenie nastavenia.Na najvyššej, môžete rýchlo zahriať studené ruky v prednej vrecká.

4、Bezpečnosti Výkon: Bezpečná izolácia dizajn.Teplý začiatok vstavanú tepelnú ochranu modul 5V bezpečné napätie, akonáhle je prehriatiu, to by zastaviť až do tepla vrátiť do štandardnej teplote.A práčka by nemali mať vplyv vykurovacieho systému vo vnútri kúrenie, oblečenie, bezpečné a odolné.Podpora ručné umývanie, pranie v práčke a suché umývanie.

5、Otvorenie Inštrukcie: Stlačte a držte spínač tlačidlo pre 1-2 sekundy začať pracovať.V tejto dobe, červená svieti svetlo, a práca je vysoko teplotného režimu.Ak nie je manuálny zásah, bude automaticky skok na úrovni 2 a display biele svetlo, za 5 minút.Práca je v strednodobom teplotný rozsah, a potom stlačte ho manuálne.Prepínač môže byť upravená tak, aby nízkych teplôt.V tejto dobe, modré svetlo je zobrazené.Znova stlačte tlačidlo na nastavenie vysokej teploty rozsah.

Funkcie: 1. Tri-stupňová inteligentná regulácia teploty a teploty nastavenie, rýchly nárast teploty 65 stupňov Celzia do 30 sekúnd.

2. Teplota môže byť nastavená na.

3. Červené svetlo je vysoká teplota, ktorá je 55-65 stupňov Celzia.Biele svetlo je teplota média, ktoré je 45-55 stupňov Celzia.Modré svetlo je pri nízkej teplote, ktorá je 38-45 stupňov Celzia.

4. K dispozícii sú 2 prednej brušnej kúrenie tablety (brušný vykurovanie priestoru), a 5 tepla-generovanie tablety (2 chrániče na lakte, 2 podložky na zadnej a 1 pad na pás) v zadnej časti.

5. Použitie 5V/2A mobilný napájací zdroj (nie je vrátane mobile power)

Špecifikácia:

Názov: Kúrenie Bunda

Materiál:

Textílie: 100% polyesterové vlákno

Podšívka: 95% polyester vlákno, 5% spandex

Veľkosť: pozri tabuľka veľkostí

Veľkosť balenia: o 50*40*5 cm/19.69*15.75*1.97 palec

Umývanie pokyny: stroj umývateľný alebo ručné umývateľný, umyť jemne keď pranie

Čas používania: Vezmite 10000mAh power bank ako príklad:

1. Vysoký teplotný rozsah môže byť použitý asi 4-6 hodín.

2. Médium teplotný rozsah môže byť použitý asi 5-6 hodín.

3. Nízky teplotný rozsah môže byť použitý pre cca 6-7 hodín.

Balenie Zoznam:

1*Vykurovanie Bunda

FAQ: 1.Môžete si Veľkoobchod a drop shipping Objednávky?Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané.A normálne sme neopustím akékoľvek informácie o nás na pozemkoch. 2. Ako získať sledovacie informácie?

Sledovanie informácie budú k dispozícii v 5-10 dní potom, čo bol dodávaný.Kontaktujte nás, ak máte problémy vo sledovanie informácie. 3.čo ak sa dostanete chybné výrobky alebo nechcete dostávať produkt v ochrane čas?

Ak nie ste spokojní s produktmi prijmete alebo nechcete prijať to , prosím, kontaktujte nás čo najskôr, ako ste ho obdržali, pred otvorením sporu.Dáme to najlepšie riešenie.Poštovné a package: Všetky položky, ktoré budú kontrolované a dobre zabalený pred odoslaním.Objednávky budú expedované do 2-5 pracovných dní po zaplatení je hotové.Hmotnosť zásielky cez normálny príspevok je obmedzený na 2 kg.Zašleme samostatne, ak hmotnosť je viac ako 2 kg.Zvyčajne to trvá asi 15 - 60 dní a môže byť trochu dlhšie, niektoré vzdialenej oblasti.Môžete rýchlo vybrať spôsob dopravy, ak chcete získať pozemok skôr, a za to budete musieť zaplatiť prepravné.Odoslať a vrátenie: Budeme odoslať alebo vrátenie peňazí, ak sa balík stratí, poškodí počas prepravy alebo prijímať

nesprávne položky.Prosím, neváhajte nás kontaktovať a my vám radi pomôžeme.Spätná väzba: Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu, budeme veľmi ocenil.Ak je niečo nesprávne, kontaktujte nás prosím najprv pred odchodom spätnej väzby a budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol, kým je všetko v poriadku.

Značky: en bunda, precis bundy, vyhrievaná bunda striebro, neurčená nohavice, lyže lyžovanie okuliare, vyhrievané ťažká bunda, dlho fememina bunda, vyhrievané ktm bunda, kempingových zariadení cestovného ruchu, hrubé bundy kúrenie.

Putá Štýl Konvenčné
Materiál mikrovláknovú, Polyesterové Vlákno
Dole Obsah 100%
Fit Hodí verný veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
CN Guangdong
Náplň Bavlna
názov Kúrenie bunda
Funkcia Tepelná
Pohlavie MUŽI
Pôvod Kontinentálna Čína
Veľkosť see size chart
Uzavretie Typ na zips
Hmotnosť 1500G
Umývanie Pranie v práčke a ručné umývanie

veľmi, veľmi PEKNÉ!

Anonymous

2022-12-16

  • 5

Veľmi pekné! vyrobené opakovaného nákupu.

Anonymous

2023-01-05

  • 5