shape
shape

8/4PCS Silnej Domácej Kuchyni Háčiky Transparentné prísavky Bulík Stenu Háčiky na Šaty Kúpeľňa Bezšvíkové Lepidlo Nepremokavé Háčik

Na sklade

sku: w210212

  • 5

(1 )

€4.31 €3.02

  • Kategória: Domov Skladovanie A Organizácie

Farby:

  • Čierna

  • Zelená

  • Modrá

  • Svetlo Modrá

  • Fialová

  • Orange

  • Fialová

  • Hnedá

Veľkosti:

  • Popis
  • Ďalšie Informácie
  • Recenzie(1)

8/4PCS Silnej Domácej Kuchyni Háčiky Transparentné prísavky Bulík Stenu Háčiky na Šaty Kúpeľňa Bezšvíkové Lepidlo Nepremokavé Háčik

Nový dvojitý háčik dizajn.Skvelé dekorácie vo vašej kúpeľni.Háčik na uterák, kľúčom, ozdoby a iné svetlo widgety.Môže byť vodotesný, olej dôkaz, prachotesný.Žiadne lepidlo značky zavesiť nástenná maľba čistý, ako predtým.Nie je potrebné viskóza, pevné a trvanlivé.Háčik membrána ak náhodou infikovaný prachom, môžete použiť čistú vodu alebo soft cleanser, a potom použite suché studené.Sa vzťahuje na akýkoľvek hladký povrch ,ako napr.: sklo, keramické dlažby, plastové výrobky, kovové výrobky, maľovať steny a drevené výrobky. 100%Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitné Typ:Háčiky & Koľajnice Materiál:Plast Farba:Priehľadná Veľkosť: 8*8 cm/3.15*3.15" Množstvo:1/4pc nosné:5 KG Príležitosti:Kuchyňa/Kúpeľňa/Spálňa Balík obsahuje: 1/4pcs Bezšvíkové Samolepiace Háčiky Tipy: 1.Nie visí nad 5 kg hmotnosti tovaru. 2.Nepoužívajte non hladkú pastu. 3.Nie zavesiť krehké, cennosti vyhnúť nesprávnym použitím nebezpečenstvo. 4.Nepoužívajte v cementu steny, kožené, látkové, tapeta na stenu. 5.Nie je s vysokou teplotou, plameň kontakty.Poznámka: 1.Vzhľadom na svetelné a sleduje efekt, farby môžu mať ľahko rozdiel. 2.Prosím, aby 0.5-1 cm chyby spôsobené ručné meranie.Ďakujem vám za vaše pochopenie! 3.1 cm=0.39"

Zásielky

1. Normálne sme sa tovar poslať do 1-3 pracovných dní po platbe je overená www.msjarkova.sk. 2. Ak si vyberiete expresné zásielky a vaša adresa je definovaný ako vzdialenej oblasti, Fedex /DHL, budete musieť zaplatiť navyše 30 usd diaľkové expedičný poplatok.Alebo prosím, dajte nám nové inú adresu, ktorá nie je vzdialená.Vzdialenej plochy kontrola cez link.https://www.dhl.com/content/dam/downloads/g0/express/services/surcharges/dhl_express_remote_areas.pdf 3. Ak máte akékoľvek zmeny na objednávku, prosím zanechať správu v objednávke. 4. Skontrolujte prosím, vašu adresu a kontaktné číslo je správne, skontrolujte predovšetkým svoje psč a mesto je správne informácie ,v opačnom prípade vašu zásielku nebude lode von.

Záruka

Jeden rok záruka na všetky výrobky, všetky jednotky, ktoré dokazuje, chybné počas záručná doba platnosti bude opravený bez poplatku pre diely alebo vymeniť.Koncový užívateľ je zodpovedný za všetky prepravné poplatky .Záruka sa nevzťahuje na akékoľvek náhodné, náhodné alebo následné škody vyplývajúce z používania.

Spätná väzba&Rating

Vážime si vášho podnikania výrazne.Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím dajte nám Pozitívnu spätnú väzbu a 5 Hviezdičiek hodnotenie.Vaše uznanie bude nás viac veria na rozvoji nášho podnikania a vás slúžiť lepšie.Ak nie ste spokojný z akéhokoľvek dôvodu, prosím, neváhajte kontaktovať nás, komunikácia je oveľa efektívnejšie, než otvorení sporu.Náš služby zákazníkom a technickú podporu, budú sa snažiť ponúknuť vám spokojní riešenie.

Značky: mechanizmus prísavkou, auto coats vešiak, drevené vták háčik na stenu, muji vešiak, shein vešiak, otočiť silné prísavky háčik, dlho prísavky háčik, mosadz drevené steny hák, panel prísavkou, mamilos prísavkou.

Množstvo 1/4pc
Style14 Dom
Nosné 5 kg
Style21 kuchyňa organizátor
Pôvod Kontinentálna Čína
style29 háčiky na zavesenie
style9 Pre kuchyňa
style4 kuchynské pomôcky
style3 kúpeľňa
style26 háčik na stenu
Veľkosť 8*8cm/3.15*3.15''
Style24 Steny štátny stojan
style23 kuchynské príslušenstvo
Farba Transparentné
style28 kuchynské potreby skladovanie
style6 Háčik
Style16 bytové doplnky
Style18 kuchynské príslušenstvo
style2 lacné veci doprava zadarmo
Style27 závesné háky
Druh Bezšvové Lepidlo Háčik
style1 bytové doplnky
Style15 kuchyňa organizátor
style7 kúpeľňa organizátor
style22 Háčik
style30 Organizátori
style11 kľúč držiteľa
Style25 Organizátori
style12 domov gadgets
style5 užitočné veci pre kuchyňa
style8 Skladovanie
Style17 bytové doplnky
style13 organizátor
Príležitosti Kuchyňa/Kúpeľňa/Spálňa
Style19 položky s dopravou zadarmo
Style20 Kúpeľňa skladovanie
style10 Kuchyňa
Materiál PVC, Plastové
Č. Háčikov 1 ks

Ďakujeme!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous

2022-07-22

  • 5