shape
shape

Hladina vody Alarm Systém Domácej Upozornenie Príslušenstvo Bezpečnostný Alarm Detektor Úniku Vody Upozornenie ABS Upozornenie 120db batériový

Na sklade

sku: w3682

  • 0

(0 )

€5.59 €3.85

  • Kategória: Bezpečnosť A Ochrana

Farby:

  • Čierna

  • Zelená

  • Modrá

  • Svetlo Modrá

  • Fialová

  • Orange

  • Fialová

  • Hnedá

Veľkosti:

  • Popis
  • Ďalšie Informácie
  • Recenzie(0)

Funkcie:

【ABS Materiál] vyzýva Vyrobené z ABS, táto voda detektor úniku štúdium a šetrné k životnému prostrediu.Žiadne tlačidlá, bez programovania, stačí na to miesto, kde chcete, aby kontrola úniku vody.

【Vysoká Citlivosť] vyzýva stačí dať vody detektor úniku kde chcete skontrolovať tesnosť, bude automaticky pomáhať ste detekciu úniku, a po jeho stýkače dotyk vody, bude to znieť okamžite s 120dB hlasný alarm.

【Včasná Prevencia] vyzýva Automatické úniku vody, alarm, low-cost, jednoduché a účinné zariadenie na zabránenie škodám na majetku, hospodárskych strát, zdravotné riziká spôsobené poškodenia vodou.

【Batérie Prevádzkované] vyzýva K úniku vody alarm je napájaný 9v batéria (nie je súčasťou), a normálne nové batérie môže trvať 1 rok.Batéria môže byť zmenená, keď zvuk budíka je pomalý.

【Široké Uplatnenie] vyzýva je vhodné pre drezy, centrálna klimatizácia, práčka hadice, ohrievače vody, radiátory a ohrev teplej vody, obehové čerpadlá, kde sa voda je ľahko prísť.

Špecifikácie:

Materiál: ABS

Farba: Biela

Veľkosť: (Cca)(Dx Š Xv) 9.8x4.6 x 2.2 cm/3.86x1.81x0.87inch

Snímač Veľkosť: (Cca)(LxW) 3x1.2 cm/1.18x0.47inch

Dĺžka kábla: (Cca) 1 m/3.2 ft

Napájanie: 1 x 9V batéria (nie je súčasťou)

Package Zahrnuté:

1 x Vody Detektor Úniku

Poznámka:

1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2. Prosím, aby 0.5-2 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

3. Po alarm, musíte na suché vody na senzor list s papierovým uterákom pred použitím ho, inak bude vodné škvrny na povrchu, a budenie bude vystrašený, po zapnutí vypínača!

4. Povrch snímača tanier tento produkt je zlato-á, tak senzor je veľmi citlivý, a to bude upozornenie, keď sa kvapka vody je potrebné.

Poznámka: Vzhľadom na rozdiel medzi rôznymi monitory,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je znázornené na obrázkoch,ale nie rovnaký výkon na rôznych orgánov, ako na modeli.

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2 Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1) DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

DHL UPS, TNT, FEDEX trvá 3-7 dní ,EMS trvá 8-12 dní.Post air mail je potrebné 2-8 týždňov.Ale všetky z nich sú závislé od krajiny doručené.

2) SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

1) Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2) Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našim produktom a servisu.

3) skontrolujte si Prosím kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme za pochopenie!

Certifikácia Žiadne
Smart home platform Žiadne
Číslo Modelu Úniku Vody, Alarm
Pôvod Kontinentálna Čína
Názov Značky Woopower